söndag 19 juni 2011

Turkiet resan dag 5

Ja hör ni hur ska man säga det här..jo det blev lite sent i natt eller ska man säga tidigt på morgonen det är en tolkningsfråga hehe.
Undrar hur Connie mår i dag ??
Är det fest så är det..det va en födelsedag som heter duga.
Men i dag reser flickorna hem..dom verkar vara väldigt nöjda med sin resa..härligt o lära känna flickorna.

Jag vaknar o tittar på klockan o inser att jag ännu en gång har missat frukosten vid det här laget har min mage börjat vänja sig att det blir ingen mat förrän till lunch o mina knän har tydligen börjat vänja sig vid allt trappspringande i trapporna kan det vara värmen som gör att det funkar så bra tro..men fungerar gör det.
Nu måste jag ner till poolen och se om Cattis o barnen har kommit för i dag ska det bli bad o sol..
Hoppas bara att Cattis mår bättre i dag.
När jag kommer ner till poolen så möts jag av en glad o pigg Cattis o 2 utsövda o pigga barn..härligt.
Denna dag är bara så skön o avslappnad mycket babbel o lika mycket bad sen blev det lunch på hotellet
På efter middagen kom vi på att vi kanske skulle ta varsin semesterdrink Cattis o jag..det fick bli varsin Pinacolada jösses så smaskig den va då o jösses va trevligt vi hade då..barnen hittade kompisar så allt flöt på helt galet bra ända tills vi blev lite hungriga.
Vi beslöt oss att äta på Monicas så vi gjorde oss i ordning inför kvällen o middagen.
Vi blev väl mottagna o jag hade beställt forell den va tydligen för två så stackars Cattis offrade sig o tog den andra halvan.
Det va ju inte riktigt meningen att stackars Cattis inte fick beställa vad hon ville..förlåt Cattis!
Sen kom ju den turkiska musiken i gång ordentligt..då händer det ju något i hela kroppen, tydligen har den samma effekt på Cattis för där sitter vi på varsin stol o gungar i takt med den härliga musiken.
Vi beställer in varsin Pinacolada till o innan vi vet ordet av så är vi uppe o dansar till dom Turkiska rytmerna.
Att vi blev lite uttittade av fyra Engelska damer det brydde vi faktiskt inte oss om..en av dom va faktiskt riktigt trevlig o human..hon till o med kom o tackade oss för att vi bjöd på oss själva..sånt gilla vi.
Det är tur att både Cattis o jag är lika sinnade vi är ute för att ha kul o inte sitta som två tanter.Till slut blev vi  bjudna på  varsin Irish Coffe av Taskin o barnen på varsin frukt drink m paraplyer o grejer i..vilken fest vi hamnade på.
En mycket trevlig kväll är till ända..1000 tack Cattis, Albin o Tilda för en super härlig kväll.
Det va dax att ta oss till våra respektive hotell o snälla Taskin erbjuder oss skjuts "det va" bomull för dom gamla bena som fått stå ut med mycket under kvällen he he..innan vi skils åt bestämmer vi oss att träffas på mitt hotell för att sedan dra vidare på shopping......fortsättning följer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar